Održana radionica Pisana poslovna komunikacija

Datum objave: 20. 12. 2022.

U petak, 16. prosinca 2022. godine u okviru projekta „Pokreni se, izmjeni se!“ održana je druga interaktivna radionica u okviru ciljanih programa za razvoj i unapređenje mekih i/ili transverzalnih vještina na tamu Pisana poslovna komunikacija. Radionicu je održala Božica Bekina, bacc.oec.

Cilj radionice je ukazati sudionicima o važnosti i načelima komunikacije u poslovnoj organizaciji. Sudionici su upoznali karakteristike kvalitetne poslovne komunikacije i pravila dobrog pisanja, obilježja i vrste pisane poslovne komunikacije te standarde i norme za njihovo oblikovanje. Kroz radionicu su unaprijedili znanja o pisanoj poslovnoj komunikaciji u vezi sa zapošljavanjem. Sudionici su savladali opća znanja i strukturu, standarde i načine oblikovanja administrativnih i drugih tekstova za uspješnu komunikaciju u poslovnom okruženju, a samim time i djelotvorno oblikovanje poruka u javnoj i pisanoj komunikaciji.

Vrijednost projekta iznosi 1.980.057,74 kn. Projekt sufinancira Europska unija iz Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020., sredstvima Europskog socijalnog fonda.

U projektnim aktivnostima sudjeluju mlade osobe od 15 do 29 godina koje su nezaposlene, nisu u sustavu obrazovanja i nisu registrirane u evidenciji nezaposlenih osoba Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. Informacije o projektu i uključivanju u projektne aktivnosti možete dobiti putem telefona 049/371-141 interni broj 5, 091/608-1027 ili emaila koordinator.neet@gmail.com.

Sadržaj teksta isključiva je odgovornost Hrvatskog Crvenog križa, Gradskog društva Crvenog križa Krapina.

Related Images:


Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support