Održana radionica Pozicije i uloge u zajednici

Datum objave: 06. 6. 2023.

U utorak, 06. lipnja 2023. godine u okviru projekta „Pokreni se, izmjeni se!“ održana je sedma interaktivna radionica u okviru ciljanih programa za razvoj i unapređenje mekih i/ili transverzalnih vještina na tamu pozicija i uloga u zajednici. Radionicu je održala Ivana Huić, dipl.soc.radnica.

Sudionici interaktivne radionice „Pozicije i uloge u zajednici“ upoznali su različite društvene uloge, položaje i društvenu nejednakost. Također su upoznali kako određene privilegije  utječu na kvalitetu našeg života, odnosno kako njihovo odsustvo utječe na naš život, kako bi razumjeli s čim se susreću manjinske i marginalizirane skupine u društvu. Radionica je doprinijela razvoju vrijednosti tolerancije, međusobnog poštovanja i uvažavanja različitosti kod sudionika radionice.

Vrijednost projekta iznosi 1.980.057,74 kn. Projekt sufinancira Europska unija iz Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020., sredstvima Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj teksta isključiva je odgovornost Hrvatskog Crvenog križa, Gradskog društva Crvenog križa Krapina.

Related Images:


Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support