Održana radionica Stres i nošenje sa stresom

Datum objave: 31. 3. 2023.

 

U petak, 31. ožujka 2023. godine u okviru projekta „Pokreni se, izmjeni se!“ održana je peta interaktivna radionica u okviru ciljanih programa za razvoj i unapređenje mekih i/ili transverzalnih vještina na tamu stresa i nošenja sa stresom. Radionicu je održala Ivana Huić, dipl. soc. radnica.Svakodnevna izloženost stresu utječe na naše zdravlje. Kroz interaktivnu radionicu polaznici su osvijestili i naučili što se događa kad smo pod stresom (psihofizička reakcija i posljedice) i upoznali izvore stresa. Usvojili su tehnike fizičkog i mentalnog opuštanja kojima će se u budućnosti lakše nositi sa stresnim situacijama i događajima.

Vrijednost projekta iznosi 1.980.057,74 kn (262.798,82 EUR). Projekt sufinancira Europska unija iz Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020., sredstvima Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj teksta isključiva je odgovornost Hrvatskog Crvenog križa, Gradskog društva Crvenog križa Krapina.

Related Images:


Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support