Održana radionica Vještine aktivnog traženja posla

Datum objave: 27. 2. 2023.

U sklopu projekta „Pokreni se, izmjeni se!“ dana 23. veljače 2023. godine provedena je četvrta jednodnevna interaktivna radionica u okviru ciljanih programa za razvoj i unapređenje mekih i/ili transverzalnih vještina na temu vještina aktivnog traženja posla. Radionicu je vodila Valentina Klasiček, mag.soc.rada.

Cilj naše četvrte jednodnevne radionice je osnažiti sudionike projekta u procesu traženja posla kroz poboljšanje uvida u vlastite vještine i snage, izradu kvalitetnih alata važnih za proces traženja posla i komunikaciju s poslodavcima.

Kroz interaktivno predavanje i vježbe sudionici su upoznali pojmove tržište rada i profesionalne kompetencije, definirali i preispitali svoja znanja i vještine kao i prilike za njihovo unapređenje, unaprijedili strategije aktivnog traženja posla, razvijali vještine pisanja životopisa i motivacijskog pisma te razvijali vještine komunikacije s poslodavcima.

Za prijavu za sudjelovanje na radionicama kontaktirajte nas na 049/371-141 interni broj 5 ili 091/608-1027 ili nam pišite na koordinator.neet@gmail.com. U projektnim aktivnostima mogu sudjelovati mlade osobe od 15 do 29 godina koje nisu zaposlene, nisu u sustavu obrazovanja i nisu registrirane u evidenciji nezaposlenih osoba Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Vrijednost projekta iznosi 1.980.057,74 kn. Projekt sufinancira Europska unija iz Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020., sredstvima Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj teksta isključiva je odgovornost Hrvatskog Crvenog križa, Gradskog društva Crvenog križa Krapina.

Related Images:


Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support