Poziv mladima za besplatno osposobljavanje za računalnog operatera/ku ili eko poljoprivrednika/cu

Datum objave: 05. 12. 2022.

U sklopu projekta „Pokreni se, izmjeni se!“ možete završiti osposobljavanje za računalnog operatera/ku u trajanju od 145 sati ili eko poljoprivrednika/cu u trajanju od 150 sati u Krapini.

Osposobljavanja su besplatna, a sudionicima vraćamo trošak prijevoza 3 kn/km, prijevozne karte ili im omogućimo dolazak na osposobljavanje. Uvjerenje o osposobljavanju upisuje se u e-radnu knjigu.

Hrvatski Crveni križ, Gradsko društvo Crvenog križa Krapina poziva mlade u dobnoj skupini od 18 do 29 godina sa minimalno završenom osnovnom školom koji ne rade,  nisu u sustavu obrazovanja i nisu registrirani u evidenciji nezaposlenih osoba Hrvatskog zavoda za zapošljavanje da se uključe u besplatno osposobljavanje.

Za sva dodatna pitanja i prijavu za sudjelovanje u programu javite se na brojeve telefona 049/371-141 interni broj 5, 091/608-1027 radnim danom do 15:00 sati ili nam pišite na koordinator.neet@gmail.com.

Related Images:


Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support