Apel „Prikupljanje sredstava za ljude kojima su uništeni domovi uslijed klizišta u Hrvatskoj Kostajnici”

Datum objave: 14. 3. 2018.

Hrvatski Crveni križ pokreće apel „Prikupljanje sredstava za ljude kojima su uništeni domovi uslijed klizišta u Hrvatskoj Kostajnici” Prikupljaju se financijska sredstva kako bi se moglo odgovoriti na njihove potrebe koje će se u nadolazećim danima javiti.
Svi koji žele pomoći osobama kojima su uništeni domovi mogu to učiniti:

• pozivom na telefonski broj 060 9011 (cijena poziva 6 kuna i 25 lipa, PDV je uključen)
• uplatom na žiro račun otvoren u Privrednoj banci Zagreb:
IBAN: HR6923400091511555516,
poziv na broj 20 Za uplate iz inozemstva SWIFT: PBZGHR2X •
Internetskim donacijama na stranici www.hck.hr

Sve internetske uplate izvršene putem PBZ Carda, uplate u poslovnicama Privredne banke Zagreb i Zagrebačke banke oslobodene su bankovnih naknada.
Hrvatski Crveni križ danas, 14. ožujka, u 11.30 sati u prostoru hotela u Hrvatskoj Kostajnici uručit će 1000 kuna jednokratne pomoći za 15 osoba čiji su domovi uništeni i koji u uništenim kućama imaju prijavljeno prebivalište. Tim obiteljima danas će biti uručeni i SET2Go ruksaci za krizne situacije, gumene čizme, odjeća, higijenske potrepštine te ostalo po potrebi.
Timovi za psihosocijalnu podršku od jučer su prisutni na terenu i stradalim ljudima, kao i onima koji su privremeno smješteni kod susjeda i rodbine, pružaju pomoć.
Hrvatski Crveni križ poziva sve gradane i tvrtke koji mogu i žele pomoći, da se odazovu u prikupljanju financijskih sredstava.
Unaprijed se zahvaljujemo svima koji će to učiniti.

Related Images:


Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support