Apel „Prikupljanje sredstava za ljude kojima su uništeni domovi uslijed klizišta u Hrvatskoj Kostajnici”

Datum objave: 14. 3. 2018.

Hrvatski Crveni križ pokreće apel „Prikupljanje sredstava za ljude kojima su uništeni domovi uslijed klizišta u Hrvatskoj Kostajnici” Prikupljaju se financijska sredstva kako bi se moglo odgovoriti na njihove potrebe koje će se u nadolazećim danima javiti.
Svi koji žele pomoći osobama kojima su uništeni domovi mogu to učiniti:

• pozivom na telefonski broj 060 9011 (cijena poziva 6 kuna i 25 lipa, PDV je uključen)
• uplatom na žiro račun otvoren u Privrednoj banci Zagreb:
IBAN: HR6923400091511555516,
poziv na broj 20 Za uplate iz inozemstva SWIFT: PBZGHR2X •
Internetskim donacijama na stranici www.hck.hr

Sve internetske uplate izvršene putem PBZ Carda, uplate u poslovnicama Privredne banke Zagreb i Zagrebačke banke oslobodene su bankovnih naknada.
Hrvatski Crveni križ danas, 14. ožujka, u 11.30 sati u prostoru hotela u Hrvatskoj Kostajnici uručit će 1000 kuna jednokratne pomoći za 15 osoba čiji su domovi uništeni i koji u uništenim kućama imaju prijavljeno prebivalište. Tim obiteljima danas će biti uručeni i SET2Go ruksaci za krizne situacije, gumene čizme, odjeća, higijenske potrepštine te ostalo po potrebi.
Timovi za psihosocijalnu podršku od jučer su prisutni na terenu i stradalim ljudima, kao i onima koji su privremeno smješteni kod susjeda i rodbine, pružaju pomoć.
Hrvatski Crveni križ poziva sve gradane i tvrtke koji mogu i žele pomoći, da se odazovu u prikupljanju financijskih sredstava.
Unaprijed se zahvaljujemo svima koji će to učiniti.


Skip to content