Održana radionica na temu Važnost prijateljskih odnosa

Datum objave: 28. 9. 2022.

U ponedjeljak, 26. rujna u okviru projekta „Pokreni se, izmjeni se!“ održana je radionica na temu Važnost prijateljskih odnosa, provedena u sklopu ciljanih programa u svrhu aktivacije i privlačenja osoba u aktivnosti i aktivno traženje posla putem sportskih, kulturnih i drugih programa sličnih sadržaja. Cilj radionice bio je upoznati mlade sa važnošću i značenjem prijateljskih odnosa, vrstama prijateljstva, razvoju prijateljstva, te kako očuvati prijateljstva. Radionicu je održala Sandra Kos, dipl. soc. radnica koja je sudionicima radionice predstavila nekoliko mudrih i sudionicima vrlo zanimljivih izreka o prijateljstvu.

 

Vrijednost projekta iznosi 1.980.057,74 kn. Projekt sufinancira Europska unija iz Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020., sredstvima Europskog socijalnog fonda.

U projektnim aktivnostima sudjeluju mlade osobe od 15 do 29 godina koje su nezaposlene, nisu u sustavu obrazovanja i nisu registrirane u evidenciji nezaposlenih osoba Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. Informacije o projektu i uključivanju u projektne aktivnosti možete dobiti putem telefona 049/371-141 interni broj 5, 091/608-1027 ili emaila koordinator.neet@gmail.com.

Sadržaj teksta isključiva je odgovornost Hrvatskog Crvenog križa, Gradskog društva Crvenog križa Krapina.

Related Images:


Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support