Održana radionica o volontiranju

Datum objave: 11. 7. 2022.

U petak, 8. srpnja održana je još jedna radionica u sklopu ciljanih programa u svrhu aktivacije i privlačenja osoba u aktivnosti i aktivno traženje posla. Radionicu je održala Ivana Huić, dipl.soc.radnica u okviru projektnih aktivnosti projekta „Pokreni se, izmjeni se!“.

Cilj radionice Volonterstvo kao oblik socijalnog uključivanja je upoznati sudionike projektnih aktivnosti s osnovnim pojmovima vezanim za volontiranje, pravima i obvezama volontera, dobrobitima volontiranja i motivacijom te kako se mogu uključiti u volonterske aktivnosti.

Vrijednost projekta iznosi 1.980.057,74 kn, a sufinancira ga Europska unija iz Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020., sredstvima Europskog socijalnog fonda.

U projektnim aktivnostima mogu sudjelovati mlade osobe od 15 do 29 godina koje su nezaposlene, nisu u sustavu obrazovanja i nisu registrirane u evidenciji nezaposlenih osoba Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. Projekt traje do 07. srpnja 2023. godine.

Za sva dodatna pitanja i prijavu za sudjelovanje u besplatnim osposobljavanjima, radionicama ili socijalnom mentorstvu slobodno se javite na brojeve telefona 049/371-141 interni broj 5, 091/608-1027 ili preko e-maila koordinator.neet@gmail.com.

Sadržaj teksta isključiva je odgovornost Hrvatskog Crvenog križa, Gradskog društva Crvenog križa Krapina.


Skip to content