Održana radionica o volontiranju

Datum objave: 11. 7. 2022.

U petak, 8. srpnja održana je još jedna radionica u sklopu ciljanih programa u svrhu aktivacije i privlačenja osoba u aktivnosti i aktivno traženje posla. Radionicu je održala Ivana Huić, dipl.soc.radnica u okviru projektnih aktivnosti projekta „Pokreni se, izmjeni se!“.

Cilj radionice Volonterstvo kao oblik socijalnog uključivanja je upoznati sudionike projektnih aktivnosti s osnovnim pojmovima vezanim za volontiranje, pravima i obvezama volontera, dobrobitima volontiranja i motivacijom te kako se mogu uključiti u volonterske aktivnosti.

Vrijednost projekta iznosi 1.980.057,74 kn, a sufinancira ga Europska unija iz Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020., sredstvima Europskog socijalnog fonda.

U projektnim aktivnostima mogu sudjelovati mlade osobe od 15 do 29 godina koje su nezaposlene, nisu u sustavu obrazovanja i nisu registrirane u evidenciji nezaposlenih osoba Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. Projekt traje do 07. srpnja 2023. godine.

Za sva dodatna pitanja i prijavu za sudjelovanje u besplatnim osposobljavanjima, radionicama ili socijalnom mentorstvu slobodno se javite na brojeve telefona 049/371-141 interni broj 5, 091/608-1027 ili preko e-maila koordinator.neet@gmail.com.

Sadržaj teksta isključiva je odgovornost Hrvatskog Crvenog križa, Gradskog društva Crvenog križa Krapina.

Related Images:


Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support