Gradsko natjecanje mladih HCK

Datum objave: 10. 3. 2020.

Dana 07.03.2020. godine u organizaciji GDCK Klanjec održano je gradsko natjecanje mladih Hrvatskog Crvenog križa. Domaćin natjecanja bila je Osnovna škola Lijepa Naša Tuhelj.
U kategoriji podmlatka natjecale su se slijedeće ekipe: ekipa Osnovne škole Kumrovec pod vodstvom mentorice Ana Maslać, ekipa Osnovne škole Tuhelj, pod vodstvom mentora Davora Žažara. Sve ekipe bile su veoma uspješne u znanjima iz prve pomoći i pokretu Crvenog križa, kao i u praktičnim vještinama pružanja prve pomoći, a prvo mjesto u kategoriji podmlatka pripalo je ekipi Osnovne škole Tuhelj i one će se natjecati na Međužupanijskom natjecanju mladih HCK u Čakovcu.
GDCK Klanjec zahvaljuje svim članovima ekipa i mentorima na njihovom trudu, znanju i slobodnom vremenu, kojeg su uložili. Zahvalu upućujemo domaćinu natjecanja, svim volonterima , manekenima, sucima i članovima Komisija, koji su odvojili svoje vrijeme da bi se moglo uspješno provesti natjecanje mladih HCK.

Related Images:


Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support