Održana edukacija “Sigurno u zlatnim godinama”

Datum objave: 02. 10. 2018.

Međunarodni dan za starije osobe Ujedinjenih naroda obilježava se 1. listopada, a slavi važnost Opće deklaracije o ljudskim pravima i potvrđuje predanost promicanju punog i jednakog uživanja svih ljudskih prava i temeljnih sloboda starijih osoba.

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana starijih osoba u organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Klanjec održana je edukacija “Sigurno u zlatnim godinama” za 12 radnica za pomoć u kući zaposlenih u projektu Žene za Zagorje, koje svakodnevno nude pomoć i podršku krajnjim korisnicima.

Edukaciju na temu sigurnosti u trećoj životnoj dobi održali su policijski službenici za prevenciju Andreja Jurić i Željko Lež iz Policijske uprave krapinsko-zagorske koji kontinuirano provode preventivne aktivnosti vezane uz sigurnost osoba starije životne dobi u sklopu svoje aktivnosti „Sigurno u zlatnim godinama“.

Related Images:


Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support