Održana peta radionica informiranja o kretanjima na tržištu rada u sklopu projekta „Pokreni se, izmjeni se!“

Datum objave: 10. 2. 2022.

U utorak, 08. veljače 2022. godine u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Krapina u sklopu projekta „Pokreni se, izmjeni se!“ održana je peta radionica informiranja o kretanjima na tržištu rada. Radionicu je održala gospođa Vesna Hriberski iz Hrvatskog zavoda za zapošljavanje – Područni ured Krapina.

Sudionici radionice informirani su o poslovima i uslugama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, o različitim pokazateljima kretanja zaposlenosti i nezaposlenosti u Krapinsko-zagorskoj županiji od 2012. do 2022. godine. Predstavljena su im najtraženija zanimanja u 2021. godini, karakteristike tržišta rada i važnost aktivnog traženja posla.

Na radionicama informiranja sudjelovali su mladi koje ne rade, nisu u sustavu obrazovanja i nisu registrirani u evidenciji nezaposlenih osoba Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Vrijednost projekta iznosi 1.980.057,74 kn. Projekt sufinancira Europska unija iz Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. sredstvima Europskog socijalnog fonda.

Related Images:


Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support