Održano gradsko natjecanje iz prve pomoći

Datum objave: 11. 3. 2018.

U subotu 10.ožujka 2018. godine, održano je gradsko natjecanje podmlatka Hrvatskog Crvenog križa u organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Klanjec.
Natjecanje je održano u Osnovnoj školi Pavla Štoosa u Kraljevcu na Sutli.
Natjecatelje je prije početka natjecanja pozdravio ravnatelj GDCK-a Klanjec Mario Harapin te je ujedno i otvorio natjecanje.
Na natjecanju su nastupile 3 ekipe: ekipa OŠ Lijepa naša iz Tuhlja, ekipa OŠ Pavla Štoosa iz Kraljevca na Sutli iz Klanjca te ekipa iz OŠ Josipa Broza iz Kumrovca.
Natjecanje se odvijalo na 6 radilišta na kojima su natjecatelji pokazali svoje znanje na teorijskim i praktičnim zadacima od znanja o Međunarodnom pokretu Crvenog križa i Crvenog polumjeseca,o Hrvatskom Crvenom križu,međunarodnom humanitarnom pravu i ljudskim pravima te pružanju prve pomoći
Najbolja je bila ekipa iz OŠ Lijepa naša Tuhelj ( mentor Davor Žažar) sa osvojenih 105,09 bodova, drugo mjesto zauzela je ekipa iz OŠ Pavla Štoosa( mentorica Vladimira Grgas) sa 87,46 bodova, a 3. zauzela je ekipa iz OŠ Josipa Broza iz Kumrovca (mentorica Sonja Kralj) s osvojenih 85,45 bodova. Priznanja i pohvalnice svima natjecateljima predala je načelnica općine Kraljevec na Sutli Danijela Pongrac.
Pobjednička ekipa predstavljati će Gradsko društvo Crvenog križa Klanjec na Međužupanijskom natjecanju iz prve pomoći u u Lepoglavi.

Related Images:


Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support