Osnovan Klub mladih GDCK Klanjec

Datum objave: 02. 4. 2022.

Dvadesetak mladih okupilo se danas u Tuhlju kako bi konstituirali Klub mladih, izabrali vodstvo i započeli s radom. U kulturno-umjetničkom dijelu programa nastupili su Sara Fekeža i Mihael Ban, a Pomladak OŠ Lijepa naša iz Tuhlja izveo je pokaznu vježbu pružanja prve pomoći.

Uslijedio je izborni dio Skupštine na kojem su u Upravni odbor izabrani Stjepana Babić, Ana Marić i Antun Slaviček, dok je za voditeljicu izabrana Veronika Barlović.  Na skupštini je predstavljen i usvojen Plan rada Kluba mladih za 2022. godinu.

Uz mlade, skupštini su prisustvovali Ivana Zadražil Vorberger, voditeljica Službe za rad s mladima Hrvatskog Crvenog križa, Davor Šimunović, ravnatelj DCK KZŽ, Mladen Hercigonja, načelnik općine Tuhelj, Maja Preglej, članica Odbora GDCK Klanjec, Mario Harapin, ravnatelj GDCK Klanjec, Davor Žažar, predsjednik GDCK Klanjec i David Koletić, zamjenik predsjednika Savjeta mladih Općine Tuhelj te predstavnici donatora.

 kao i školama partnerima iz Kumrovca, Klanjca i Kraljevca na Sutli bez čije pomoći ne bismo mogli osnovati Klub mladih – rekao je predsjednik GDCK Klanjec Davor Žažar.

 


Skip to content