Osnovan Klub mladih GDCK Klanjec

Datum objave: 02. 4. 2022.

Dvadesetak mladih okupilo se danas u Tuhlju kako bi konstituirali Klub mladih, izabrali vodstvo i započeli s radom. U kulturno-umjetničkom dijelu programa nastupili su Sara Fekeža i Mihael Ban, a Pomladak OŠ Lijepa naša iz Tuhlja izveo je pokaznu vježbu pružanja prve pomoći.

Uslijedio je izborni dio Skupštine na kojem su u Upravni odbor izabrani Stjepana Babić, Ana Marić i Antun Slaviček, dok je za voditeljicu izabrana Veronika Barlović.  Na skupštini je predstavljen i usvojen Plan rada Kluba mladih za 2022. godinu.

Uz mlade, skupštini su prisustvovali Ivana Zadražil Vorberger, voditeljica Službe za rad s mladima Hrvatskog Crvenog križa, Davor Šimunović, ravnatelj DCK KZŽ, Mladen Hercigonja, načelnik općine Tuhelj, Maja Preglej, članica Odbora GDCK Klanjec, Mario Harapin, ravnatelj GDCK Klanjec, Davor Žažar, predsjednik GDCK Klanjec i David Koletić, zamjenik predsjednika Savjeta mladih Općine Tuhelj te predstavnici donatora.

 kao i školama partnerima iz Kumrovca, Klanjca i Kraljevca na Sutli bez čije pomoći ne bismo mogli osnovati Klub mladih – rekao je predsjednik GDCK Klanjec Davor Žažar.

 

Related Images:


Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support