Podijeljeni božićni paketi

Datum objave: 21. 12. 2017.

Gradsko društvo Crvenog križa Klanjec i ove godine organiziralo darivanje socijalno najugroženijih stanovnika iz svog područja djelovanja.Kupljeno je i podjeljeno 60 paketa. Božićni su paketi razveselili velik broj ljudi i uljepšali im ovo blagdansko vrijeme. Božićne pakete primile su osobe u socijalnoj potrebi s područja grada Klanjca te općina Tuhelj, Zagorska Sela, Kumrovec i Kraljevec na Sutli ( obitelji s više djece, osobe starije životne dobi, samci, korisnici zajamčene minimalne naknade CZSS Klanjec). U paketima su uz osnovne namirnice bile i božićne čestitke koje su izradili učenici iz osnovnih škola. Novčana sredstva za kupnju paketa osigurana su iz novčanih sredstava prikupljenih u jesenskoj akciji “Solidarnost na djelu 2016.“.
Uz to smo primili božićne poklone za 11 djece. Donacija je dio dm-ove humanitarne kampanje Božićni darak u koju se uključilo više od 1.300 djelatnika.

Related Images:


Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support