Podijeljeni FEAD paketi

Datum objave: 07. 4. 2017.

Gradsko društvo Crvenog križa Klanjec kao partner sudjeluje u projektu „Humanitarni paket za središnju Hrvatsku“ čiji je cilj ublažavanje siromaštva pružanjem pomoći potrebitim osobama.
Cilj projekta je podjelom paketa hrane ( tri podjele) i higijenskih potrepština (jedna podjela) pomoći najsiromašnijim sugrađanima koji žive ispod granice siromaštva.
Gradsko društvo Crvenog križa Klanjec provelo je prvu raspodjelu humanitarnih paketa za socijalno ugrožene obitelji, odnosno pojedince sa područja svojeg djelovanja, koji su ujedno korisnici zajamčene minimalne naknade Centra za socijalnu skrb
U prvoj podjeli podijeljena su 75 paketa za odrasle i starije maloljetnike, 7 paketa za djecu od 5 do 14 godina i 1 paket za malodobnu djecu starosti do 4 godine.
Sljedeća podjela paketa biti će krajem svibnja ili početkom lipnja o čemu će javnost i korisnici biti pravodobno obaviješteni.

Related Images:


Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support