Podijeljeni paketi školskog pribora iz projekta FEAD II

Datum objave: 14. 8. 2019.

Gradsko društvo Crvenog križa Klanjec proteklih je dana vršilo podjelu paketa školskog pribora i opreme za osnovnoškolce s područja svoga djelovanja.
Tako je 23 učenika od prvog do osmog razreda iz Klanjca, Kumrovca, Zagorskih Sela, Tuhlja i Kraljevca na Sutli dobilo pakete sa školskim priborom, kao i opremu te odjeću i obuću za tjelesni odgoj kako bi na vrijeme bili spremni za početak nove školske godine.
Projektom su obuhvaćena djeca, odnosno dosadašnji korisnici projekta FEAD ”Humanitarni paket za središnju Hrvatsku II”, kao i djeca u lošeg socijalnog statusa, predloženi od strane Centra za socijalnu skrb i osnovnih škola na području djelovanja GDCK Klanjec. Nosioci projekta su Hrvatski Crveni križ i GDCK Karlovac dok je GDCK Klanjec partner u provedbi projekta. Sredstva su osigurana iz Fonda europske pomoći za najpotrebitije.

Related Images:


Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support