Podmladak iz GDCK Klanjec 7. u Hrvatskoj

Datum objave: 13. 5. 2018.

Od 10. do 13. svibnja Gradsko društvo Crvenog križa Vinkovci bilo je domaćin Državnog natjecanja mladih Hrvatskog Crvenog križa iz znanja o Međunarodnom pokretu Crvenog križa i Crvenog polumjeseca, Hrvatskom Crvenom križu, međunarodnom humanitarnom pravu, ljudskim pravima i pravima djeteta te znanja i vještina iz prve pomoći.

Na Državnom natjecanju u Vinkovcima u kategoriji podmlatka natjecalo se 10 ekipa osnovnih škola iz društava Crvenog križa: Buje, Daruvar, Dugo Selo, Klanjec, Osijek, Rijeka, Split, Vinkovci, Zadar i Zagreb.

Gradsko društvo Crvenog križa Klanjec predstavljala je ekipa OŠ Lijepa naša iz Tuhlja, koja je u jakoj konkurenciji u kategoriji podmlatka s 172, 20 bodova osvojila sedmo mjesto. Pod mentorstvom Davora Žažara u Vinkovcima je nastupila ekipa u sastavu: Ana Marić, Antonija Kralj, Mateja Tušak, Anja Petrinec, Ivana Fekeža i Lana Javorić Ilič. Tuheljske osnovce u Vinkovcima su podržali ravnatelj DCK KZŽ Davor Šimunović, članica Odbora DCK KZŽ ujedno i članica Državnog povjerenstva Mirjana Laginja, ravnatelj GDCK Klanjec Mario Harapin te Anđelko Pasarić u ulozi vozača i kuhara.

Sedmo mjesto u Republici Hrvatskoj još je jedna potvrda dobrog i kontinuiranog rada podmlatka HCK OŠ Lijepa naša iz Tuhlja, koji su uz potporu GDCK Klanjec i DCK KZŽ nastupom u Vinkovcima na lijep način promovirali Krapinsko-zagorsku županiju.

Related Images:


Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support