Posjeta Muzeju Krapinskih neandertalaca u sklopu projekta „Pokreni se, izmjeni se!“

Datum objave: 02. 11. 2021.

U petak, 29. listopada 2021. godine sudionici projekta „Pokreni se, izmjeni se!“ posjetili su Muzej krapinskih neandertalaca. Aktivnost je provedena u sklopu ciljanih programa u svrhu aktivacije i privlačenja osoba u aktivnosti i aktivno traženje posla putem sportskih, kulturnih i drugih programa sličnih sadržaja. Prije samog ulaska na prilaznoj stazi koja vodi prema muzeju razgledali smo izložbu Pola stoljeća muzeja na Hušnjakovu. Obilaskom stalnog postava uz stručno vodstvo upoznali smo se s važnošću krapinskog nalazišta, životom i kulturom neandertalaca. U samom muzeju oduševio nas je muzejski postav i mnoštvo multimedijskih sadržaja.

Vrijednost projekta iznosi 1.980.057,74 kn. Projekt sufinancira Europska unija iz Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. sredstvima Europskog socijalnog fonda.

U projektnim aktivnostima sudjeluju mlade osobe od 15 do 29 godina koje su nezaposlene, nisu u sustavu obrazovanja i nisu registrirane u evidenciji nezaposlenih osoba Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. Prijaviti se možete putem telefona 049/371-141 interni broj 5, 091/608-1027 ili emaila koordinator.neet@gmail.com.

Sadržaj teksta isključiva je odgovornost Hrvatskog Crvenog križa, Gradskog društva Crvenog križa Krapina.


Skip to content