Potpora KZŽ za program KLAK

Datum objave: 14. 5. 2018.

U Krapini je danas župan Željko Kolar uručio ugovore predstavnicima udruga iz resora zdravstva i socijale koje su ostvarile pravo na potpore. Pravo je ostvarilo 70 udruga, u ukupnom iznosu od 614 tisuća kuna.
GDCK Klanjec je za provedbu programa KLAK ( Klub Liječenih Alkoholičara Klanjec) dobio potporu u iznosu od 15.000 kuna.
Partner na provedbi programa je Udruga ” Korak po korak do zdravlja”.

Klub liječenih alkoholičara Klanjec KLAK djeluje pri Gradskom društvu Crvenog križa Klanjec od rujna 2018. godine sa ciljem održavanja apstinencije i resocijalizacije liječenih alkoholičara i njihovih obitelji te educiranje lokalne zajednice o bolesti alkoholizma i načinu njegovog liječenja.
Redoviti terapijski sastanci održavati će se se srijedom od 18.00-19.00 u prostoru Gradskog društva Crvenog križa Klanjec. Članovi uz redovite terapijske sastanke, sudjelovanje u raznim radionicama te manifestacijama vezanim uz rad na sebi, uspješno održavaju apstinenciju od konzumiranja alkohola te samim time stvaraju sebi perspektivu za zdraviji život te kvalitetnije obiteljske odnose. Svi zajedno suočavaju se sa svojim novim i boljim načinom života i pružaju veliku pomoć i podršku jedni drugima.

Related Images:


Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support