Održana radionica Suočavanje s ljutnjom

Datum objave: 03. 3. 2022.

U ponedjeljak, 28. veljače u okviru projekta „Pokreni se, izmjeni se!“ održana je radionica na temu Suočavanje s ljutnjom, provedena u sklopu ciljanih programa u svrhu aktivacije i privlačenja osoba u aktivnosti i aktivno traženje posla putem sportskih, kulturnih i drugih programa sličnih sadržaja. Cilj radionice bio je pokazati mladima učinkovite tehnike nošenja s ljutnjom kako ona ne bi prešla u sukob te remetila osobne odnose i rad. Radionicu je održala Valentina Artić, magistra socijalne pedagogije.

Kroz provedbu edukativne radionice sudionici su bili upoznati s time što su emocije i čemu služe, predstavljene su im vrste emocija te su upoznati s emocijom ljutnje, vrstama ljutnje i načinima njenog prepoznavanja. Uz navedeno, govorilo se o posljedicama ljutnje za pojedinca te su mladi tijekom provođenja radionice aktivno sudjelovali procjenom vlastitih obrazaca ljutnje, a naposljetku su im predstavljene učinkovite tehnike nošenja s ljutnjom.

 

Vrijednost projekta iznosi 1.980.057,74 kn. Projekt sufinancira Europska unija iz Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020., sredstvima Europskog socijalnog fonda.

U projektnim aktivnostima sudjeluju mlade osobe od 15 do 29 godina koje su nezaposlene, nisu u sustavu obrazovanja i nisu registrirane u evidenciji nezaposlenih osoba Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. Informacije o projektu i uključivanju u projektne aktivnosti možete dobiti putem telefona 049/371-141 interni broj 5, 091/608-1027 ili emaila koordinator.neet@gmail.com.

Related Images:


Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support