U Pregradi održana središnja konferencija projekta Žene za Zagorje

Datum objave: 05. 11. 2019.

Dana 04. studenog 2019. u prostorijama Gradske vijećnice Grada Pregrade s početkom u 11 sati je održana Središnja konferencija projekta Žene za Zagorje (UP.02.1.1.05.0135), koji je sufinanciran iz Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

Na ovoj promotivnoj konferenciji su sudjelovali predstavnici organizacija uključenih u pripremu i provedbu projekta, s ciljem što bolje prezentacije dosadašnjih aktivnosti, metodološkog pristupa u radu s nezaposlenim ženama i krajnjim korisnicima, svrhe i tijeka provedbe projekta, te načina kako je projekt pridonio kvaliteti života nezaposlenih žena i potrebitih starijih i nemoćnih osoba za koje se brinu.

Naglasak je bio na položaju žena na tržištu rada, ostvarivanju prava na socijalne usluge za starije i sve ostale osobe u nepovoljnom položaju, zadovoljstvu korisnika pruženim uslugama, te na organizaciji programa osposobljavanja za zaposlene žene.

Svi sudionici su pohvalili rezultate projekta te istaknuli nadu u nastavak financiranja ovakvih aktivnosti, kroz osiguravanje dodatnih EU sredstava ili na neki drugi način kroz koji će se nastaviti pomaganje socijalno ugroženim građanima.

Related Images:


Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support