ZAPOČELA PROVEDBA PROJEKTA ” POSUDIONICA ORTOPEDSKIH POMAGALA U KLANJCU- POPuK”

Datum objave: 15. 7. 2020.

Gradsko društvo Crvenog križa Klanjec započelo je provedbu projekta „ Posudionica ortopedskih pomagala u Klanjcu – POPuK.
Projekt je financiran od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku u iznosu od 40.000 kuna. 
Ciljevi  projekta su:Unapređenje zdravstvene  zaštite za osobe s povećanim medicinskim potrebama te povećanje kvalitete života za osobe s posebnim potrebama.

Aktivnosti koje će se provoditi u projektu su sljedeće: evidencija prikupljenih pomagala, zaprimanje u skladište, sortiranje, slaganje na police, evidencija i kontrola rokova posudbe, evidencija zaprimanja i evidencija izdavanja ,kupnja, prikupljanje i dostava medicinskih i ortopedskih pomagala na terenu, posjeta korisnicima na terenu te provjera korištenja medicinskih i ortopedskih pomagala, održavanje i popravak pomagala
Projekt će se provoditi od 01.09.2020. do 31.12.2020.

Related Images:


Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support