Završilo osposobljavanje za samostalnog knjigovođu

Datum objave: 03. 2. 2022.

Dana 2. veljače 2022. godine održana je dodjela uvjerenja o osposobljavanju za samostalnog knjigovođu u Pučkom otvorenom učilištu Krapina u sklopu projekta „Pokreni se, izmjeni se!“. Program osposobljavanja započeo je u listopadu 2021. godine i trajao je 145 školskih sati. U sklopu projekta uspješno ga je završilo 10 od 11 upisanih polaznika. Uvjerenja se upisuju u e-radnu knjižicu. Osim troška programa obrazovanja iz projekta je financiran i putni trošak dolaska/odlaska sudionika na edukaciju.

Čestitke svim polaznicima i vjerujemo da će im znanja i vještine koje su stekli pohađanjem i završetkom ovog programa pomoći u pronalaženju željenog zaposlenja.

Mlade osobe do 29 godina i dalje se imaju priliku prijaviti na besplatne programe osposobljavanja za masera/ku, mesara/ku, njegovatelja/icu, ekopoljoprivrednika/cu i računalnog operatera/ku. Uvjet je da nisu zaposleni, nisu u sustavu obrazovanja i nisu registrirani u evidenciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Projekt je odobren u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020., u sklopu poziva „Pronađi me!“ dodijeljena su bespovratna sredstva u 100%-tnom intenzitetu potpore. Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.980.057,74 kn.

Related Images:


Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support