Završilo osposobljavanje za samostalnog knjigovođu

Datum objave: 03. 2. 2022.

Dana 2. veljače 2022. godine održana je dodjela uvjerenja o osposobljavanju za samostalnog knjigovođu u Pučkom otvorenom učilištu Krapina u sklopu projekta „Pokreni se, izmjeni se!“. Program osposobljavanja započeo je u listopadu 2021. godine i trajao je 145 školskih sati. U sklopu projekta uspješno ga je završilo 10 od 11 upisanih polaznika. Uvjerenja se upisuju u e-radnu knjižicu. Osim troška programa obrazovanja iz projekta je financiran i putni trošak dolaska/odlaska sudionika na edukaciju.

Čestitke svim polaznicima i vjerujemo da će im znanja i vještine koje su stekli pohađanjem i završetkom ovog programa pomoći u pronalaženju željenog zaposlenja.

Mlade osobe do 29 godina i dalje se imaju priliku prijaviti na besplatne programe osposobljavanja za masera/ku, mesara/ku, njegovatelja/icu, ekopoljoprivrednika/cu i računalnog operatera/ku. Uvjet je da nisu zaposleni, nisu u sustavu obrazovanja i nisu registrirani u evidenciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Projekt je odobren u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020., u sklopu poziva „Pronađi me!“ dodijeljena su bespovratna sredstva u 100%-tnom intenzitetu potpore. Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.980.057,74 kn.


Skip to content