Završio projekt FEAD “Humanitarni paket za središnju Hrvatsku”

Datum objave: 27. 11. 2017.

Gradsko društvo Crvenog križa Klanjec je kao 1 od 26 partnera Hrvatskog Crvenog križa iz sjeverozapadne Hrvatske, u suradnji sa partnerom na projektu – CZSS Klanjec tijekom 2017. godine provodio projekt „Humanitarni paket za središnju Hrvatsku“ Ministarstva za demografiju, mlade, obitelj i socijalnu politiku.
Projekt je financirao Europski socijalni fond za najpotrebitije – FEAD, a cilj mu je bio ublažiti najgore oblike siromaštva pružanjem nefinancijske pomoći i to u obliku hrane i higijene, a ciljne skupine bile su samci i obitelji koje žive u siromaštvu ili su u riziku od siromaštva. GDCK Klanjec je projektom obuhvatio 83 osobe sa područja Grada Klanjca i općina: Tuhelj, Kumrovec, Zagorska Sela i Kraljevec na Sutli
Tijekom tog razdoblja Gradsko društvo Crvenog križa Klanjec je organiziralo 3 podjele paketa hrane i jednu podjelu paketa higijene.Podijeljena su 249 paketa hrane i 83 paketa higijene, ukupno 332 paketa.
Ukupna vrijednost podijeljenih paketa hrane i higijene iznosi cca. 24.500 kn.
Gradsko društvo Crvenog križa Klanjec planira, kao jedan od partnera Hrvatskog Crvenog križa, nastaviti sa provođenjem projekta tijekom 2018. godine.

Related Images:


Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support